Ronald Brian Ddungu Mukiibi

Biografie

Ronald Brian Ddungu Mukiibi is een 29-jarige voetballer uit Oeganda die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ronald Brian speelde was Ostersunds FK - Sirius op 2021-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ronald Brian Ddungu Mukiibi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ronald Brian Ddungu Mukiibi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ronald Brian Ddungu Mukiibi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ronald Brian Ddungu Mukiibi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ronald Brian Ddungu Mukiibi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ronald Brian Ddungu Mukiibi

Bekijk de matchen en statistieken van Ronald Brian Ddungu Mukiibi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ronald Brian Ddungu Mukiibi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ronald Brian

Achternaam

Ddungu Mukiibi

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1991-09-16

Geboorteland

Zweden

Nationaliteit

Oeganda

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ronald Brian Ddungu Mukiibi mee voetbalt bij Ostersunds FK, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook