Rominigue Kouamé N'Guessan

Biografie

Rominigue Kouamé N'Guessan is een 25-jarige voetballer uit Mali die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rominigue Kouamé speelde was Lorient - Estac Troyes op 2022-05-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rominigue Kouamé N'Guessan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rominigue Kouamé N'Guessan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rominigue Kouamé N'Guessan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rominigue Kouamé N'Guessan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rominigue Kouamé N'Guessan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rominigue Kouamé N'Guessan

Bekijk de matchen en statistieken van Rominigue Kouamé N'Guessan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rominigue Kouamé N'Guessan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rominigue Kouamé

Achternaam

N'Guessan

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-12-17

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Lopou

Nationaliteit

Mali

Lengte

177 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rominigue Kouamé N'Guessan mee voetbalt bij Estac Troyes, Mali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook