Romário Pereira Sipião

Biografie

Romário Pereira Sipião is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Romário speelde was kalmar FF - Djurgardens IF op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Romário Pereira Sipião in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Romário Pereira Sipião in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Romário Pereira Sipião in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Romário Pereira Sipião een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Romário Pereira Sipião een assist heeft gegeven in de match.

Stats Romário Pereira Sipião

Bekijk de matchen en statistieken van Romário Pereira Sipião. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Romário Pereira Sipião hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Romário

Achternaam

Pereira Sipião

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1985-08-10

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Romário Pereira Sipião mee voetbalt bij kalmar FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook