Romaine Theodore Sawyers

Biografie

Romaine Theodore Sawyers is een 32-jarige voetballer uit die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Romaine Theodore speelde was St. Kitts and Nevis - Bahamas op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Romaine Theodore Sawyers in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Romaine Theodore Sawyers in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Romaine Theodore Sawyers in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Romaine Theodore Sawyers een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Romaine Theodore Sawyers een assist heeft gegeven in de match.

Stats Romaine Theodore Sawyers

Bekijk de matchen en statistieken van Romaine Theodore Sawyers. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Romaine Theodore Sawyers hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Romaine Theodore

Achternaam

Sawyers

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-11-02

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Birmingham

Lengte

175 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Romaine Theodore Sawyers mee voetbalt bij Cardiff, St. Kitts and Nevis, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook