Rolf Günther Feltscher Martínez

Biografie

Rolf Günther Feltscher Martínez is een 33-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rolf Günther speelde was Preussen Munster - MSV Duisburg op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rolf Günther Feltscher Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rolf Günther Feltscher Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rolf Günther Feltscher Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rolf Günther Feltscher Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rolf Günther Feltscher Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rolf Günther Feltscher Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Rolf Günther Feltscher Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rolf Günther Feltscher Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rolf Günther

Achternaam

Feltscher Martínez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-10-06

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Bülach

Afkomst

Venezuela

Lengte

184 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rolf Günther Feltscher Martínez mee voetbalt bij MSV Duisburg, Venezuela, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook