Rolando Jorge Pires da Fonseca

Biografie

Rolando Jorge Pires da Fonseca is een 37-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rolando Jorge speelde was Rio Ave - SC Braga op 2021-04-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rolando Jorge Pires da Fonseca in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rolando Jorge Pires da Fonseca in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rolando Jorge Pires da Fonseca in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rolando Jorge Pires da Fonseca een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rolando Jorge Pires da Fonseca een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rolando Jorge Pires da Fonseca

Bekijk de matchen en statistieken van Rolando Jorge Pires da Fonseca. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rolando Jorge Pires da Fonseca hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rolando Jorge

Achternaam

Pires da Fonseca

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-08-31

Geboorteplaats

São Vicente

Nationaliteit

Portugal

Lengte

189 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rolando Jorge Pires da Fonseca mee voetbalt bij SC Braga, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook