Rogerio Conceicao do Rosario

Biografie

Rogerio Conceicao do Rosario is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Rogerio speelde was Giresunspor - Eyüpspor op 2024-02-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rogerio Conceicao do Rosario in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rogerio Conceicao do Rosario in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rogerio Conceicao do Rosario in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rogerio Conceicao do Rosario een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rogerio Conceicao do Rosario een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rogerio Conceicao do Rosario

Bekijk de matchen en statistieken van Rogerio Conceicao do Rosario. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rogerio Conceicao do Rosario hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rogerio

Achternaam

Conceicao do Rosario

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1991-02-01

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Cairu

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rogerio Conceicao do Rosario mee voetbalt bij Pendikspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook