Rodrigo Riquelme Reche

Biografie

Rodrigo Riquelme Reche is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rodrigo speelde was Atletico Madrid - Celta Vigo op 2024-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rodrigo Riquelme Reche in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rodrigo Riquelme Reche in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rodrigo Riquelme Reche in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rodrigo Riquelme Reche een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rodrigo Riquelme Reche een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rodrigo Riquelme Reche

Bekijk de matchen en statistieken van Rodrigo Riquelme Reche. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rodrigo Riquelme Reche hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rodrigo

Achternaam

Riquelme Reche

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-04-02

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

174 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rodrigo Riquelme Reche mee voetbalt bij Atletico Madrid, Spain U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook