Rodrigo Emanuel Saracho

Biografie

Rodrigo Emanuel Saracho is een 29-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Rodrigo Emanuel speelde was Godoy Cruz - Instituto Cordoba op 2023-07-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rodrigo Emanuel Saracho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rodrigo Emanuel Saracho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rodrigo Emanuel Saracho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rodrigo Emanuel Saracho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rodrigo Emanuel Saracho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rodrigo Emanuel Saracho

Bekijk de matchen en statistieken van Rodrigo Emanuel Saracho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rodrigo Emanuel Saracho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rodrigo Emanuel

Achternaam

Saracho

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-01-06

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

General Pacheco

Afkomst

Argentinië

Lengte

193 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rodrigo Emanuel Saracho mee voetbalt bij Godoy Cruz, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook