Rodrigo Eduardo da Silva

Biografie

Rodrigo Eduardo da Silva is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rodrigo Eduardo speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rodrigo Eduardo da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rodrigo Eduardo da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rodrigo Eduardo da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rodrigo Eduardo da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rodrigo Eduardo da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rodrigo Eduardo da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Rodrigo Eduardo da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rodrigo Eduardo da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rodrigo Eduardo

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-07-24

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Marília

Afkomst

Brazilië

Lengte

182 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rodrigo Eduardo da Silva mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook