Rodrigo Alves Soares

Biografie

Rodrigo Alves Soares is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rodrigo speelde was Fluminense - Juventude op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rodrigo Alves Soares in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rodrigo Alves Soares in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rodrigo Alves Soares in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rodrigo Alves Soares een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rodrigo Alves Soares een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rodrigo Alves Soares

Bekijk de matchen en statistieken van Rodrigo Alves Soares. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rodrigo Alves Soares hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rodrigo

Achternaam

Alves Soares

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-12-26

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

176 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rodrigo Alves Soares mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook