Roberto Leandro Chen Rodríguez

Biografie

Roberto Leandro Chen Rodríguez is een 28-jarige voetballer uit Panama die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Roberto Leandro speelde was Independiente de La Chorrera - San Francisco FC op 2020-12-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Roberto Leandro Chen Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Roberto Leandro Chen Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Roberto Leandro Chen Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Roberto Leandro Chen Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Roberto Leandro Chen Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Roberto Leandro Chen Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Roberto Leandro Chen Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Roberto Leandro Chen Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Roberto Leandro

Achternaam

Chen Rodríguez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-05-24

Geboorteland

Panama

Geboorteplaats

Bocas del Toro

Nationaliteit

Panama

Lengte

182 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Roberto Leandro Chen Rodríguez mee voetbalt bij San Francisco FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook