Roberto Alarcón González

Biografie

Roberto Alarcón González is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Roberto speelde was Zaragoza - Burgos op 2021-12-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Roberto Alarcón González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Roberto Alarcón González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Roberto Alarcón González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Roberto Alarcón González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Roberto Alarcón González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Roberto Alarcón González

Bekijk de matchen en statistieken van Roberto Alarcón González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Roberto Alarcón González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Roberto

Achternaam

Alarcón González

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-04-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Murcia

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Roberto Alarcón González mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook