Robert Tobias Eriksson

Biografie

Robert Tobias Eriksson is een 37-jarige voetballer uit Zweden die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Robert Tobias speelde was AIK stockholm - GIF Sundsvall op 2019-11-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Tobias Eriksson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Tobias Eriksson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Tobias Eriksson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Tobias Eriksson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Tobias Eriksson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Tobias Eriksson

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Tobias Eriksson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Tobias Eriksson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Robert Tobias

Achternaam

Eriksson

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-03-19

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Ljusdal

Nationaliteit

Zweden

Lengte

178 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Tobias Eriksson mee voetbalt bij GIF Sundsvall, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook