Robert Lewandowski

Biografie

Robert Lewandowski is een 35-jarige voetballer uit Polen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Robert speelde was Frankrijk - Polen op 2024-06-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Lewandowski in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Lewandowski in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Lewandowski in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Lewandowski een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Lewandowski een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Lewandowski

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Lewandowski. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Lewandowski hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Robert Lewandowski

Het laatste nieuws gerelateerd aan Robert Lewandowski. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Robert

Achternaam

Lewandowski

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-08-21

Geboorteland

Polen

Geboorteplaats

Warszawa

Afkomst

Polen

Lengte

184 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Lewandowski mee voetbalt bij FC Barcelona, Poland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook