Robert Alexander Garcés Sánchez

Biografie

Robert Alexander Garcés Sánchez is een 31-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Robert Alexander speelde was Lanus - Metropolitanos FC op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Alexander Garcés Sánchez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Alexander Garcés Sánchez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Alexander Garcés Sánchez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Alexander Garcés Sánchez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Alexander Garcés Sánchez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Alexander Garcés Sánchez

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Alexander Garcés Sánchez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Alexander Garcés Sánchez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Robert Alexander

Achternaam

Garcés Sánchez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-04-05

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Valencia

Afkomst

Venezuela

Lengte

171 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Alexander Garcés Sánchez mee voetbalt bij Zamora FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook