Robert Åhman-Persson

Biografie

Robert Åhman-Persson is een 34-jarige voetballer uit Zweden die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Robert speelde was AIK stockholm - Sirius op 2019-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Åhman-Persson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Åhman-Persson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Åhman-Persson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Åhman-Persson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Åhman-Persson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Åhman-Persson

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Åhman-Persson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Åhman-Persson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Robert

Achternaam

Åhman-Persson

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1987-03-26

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Uppsala

Nationaliteit

Zweden

Lengte

188 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Åhman-Persson mee voetbalt bij Sirius, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook