Robert Åhman-Persson

Biografie

Robert Åhman-Persson is een 35-jarige voetballer uit Zweden die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Robert speelde was AIK stockholm - Sirius op 2019-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Åhman-Persson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Åhman-Persson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Åhman-Persson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Åhman-Persson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Åhman-Persson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Åhman-Persson

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Åhman-Persson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Åhman-Persson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Robert

Achternaam

Åhman-Persson

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-03-26

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Uppsala

Nationaliteit

Zweden

Lengte

188 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Åhman-Persson mee voetbalt bij Sirius, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook