Rick Jhonatan Lima Morais

Biografie

Rick Jhonatan Lima Morais is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Rick Jhonatan speelde was Ludogorets - CSKA Sofia op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rick Jhonatan Lima Morais in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rick Jhonatan Lima Morais in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rick Jhonatan Lima Morais in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rick Jhonatan Lima Morais een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rick Jhonatan Lima Morais een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rick Jhonatan Lima Morais

Bekijk de matchen en statistieken van Rick Jhonatan Lima Morais. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rick Jhonatan Lima Morais hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rick Jhonatan

Achternaam

Lima Morais

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Luís

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rick Jhonatan Lima Morais mee voetbalt bij Ludogorets, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook