Richard Sukuta-Pasu

Biografie

Richard Sukuta-Pasu is een 32-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Richard speelde was SV Meppen - Eintracht Braunschweig op 2022-05-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Richard Sukuta-Pasu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Richard Sukuta-Pasu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Richard Sukuta-Pasu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Richard Sukuta-Pasu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Richard Sukuta-Pasu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Richard Sukuta-Pasu

Bekijk de matchen en statistieken van Richard Sukuta-Pasu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Richard Sukuta-Pasu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Richard

Achternaam

Sukuta-Pasu

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-06-24

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Wuppertal

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

190 cm

Gewicht

93 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Richard Sukuta-Pasu mee voetbalt bij SV Meppen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook