Richard Olav Jensen

Biografie

Richard Olav Jensen is een 27-jarige voetballer uit Finland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Richard Olav speelde was HJK helsinki - Aberdeen op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Richard Olav Jensen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Richard Olav Jensen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Richard Olav Jensen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Richard Olav Jensen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Richard Olav Jensen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Richard Olav Jensen

Bekijk de matchen en statistieken van Richard Olav Jensen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Richard Olav Jensen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Richard Olav

Achternaam

Jensen

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-03-17

Geboorteland

Finland

Geboorteplaats

Porvoo

Afkomst

Finland

Lengte

181 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Richard Olav Jensen mee voetbalt bij Finland, Aberdeen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook