Richard Andrés Dorrego Coito

Biografie

Richard Andrés Dorrego Coito is een 28-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Richard Andrés speelde was Cerro Largo - Club Nacional op 2021-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Richard Andrés Dorrego Coito in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Richard Andrés Dorrego Coito in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Richard Andrés Dorrego Coito in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Richard Andrés Dorrego Coito een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Richard Andrés Dorrego Coito een assist heeft gegeven in de match.

Stats Richard Andrés Dorrego Coito

Bekijk de matchen en statistieken van Richard Andrés Dorrego Coito. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Richard Andrés Dorrego Coito hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Richard Andrés

Achternaam

Dorrego Coito

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-02-01

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

173 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Richard Andrés Dorrego Coito mee voetbalt bij Cerro Largo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook