Ricardo Rodríguez Gil Carcedo

Biografie

Ricardo Rodríguez Gil Carcedo is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ricardo speelde was Albacete - Mirandes op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ricardo Rodríguez Gil Carcedo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ricardo Rodríguez Gil Carcedo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ricardo Rodríguez Gil Carcedo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ricardo Rodríguez Gil Carcedo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ricardo Rodríguez Gil Carcedo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ricardo Rodríguez Gil Carcedo

Bekijk de matchen en statistieken van Ricardo Rodríguez Gil Carcedo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ricardo Rodríguez Gil Carcedo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ricardo

Achternaam

Rodríguez Gil Carcedo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-25

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Oviedo

Afkomst

Spanje

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ricardo Rodríguez Gil Carcedo mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook