Ricardo Bueno da Silva

Biografie

Ricardo Bueno da Silva is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ricardo speelde was Murici Fc - Confiança op 2024-02-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ricardo Bueno da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ricardo Bueno da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ricardo Bueno da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ricardo Bueno da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ricardo Bueno da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ricardo Bueno da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Ricardo Bueno da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ricardo Bueno da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ricardo

Achternaam

Bueno da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-08-15

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ricardo Bueno da Silva mee voetbalt bij Avai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook