Ricard Sánchez Sendra

Biografie

Ricard Sánchez Sendra is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ricard speelde was Cadiz - Granada CF op 2024-03-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ricard Sánchez Sendra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ricard Sánchez Sendra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ricard Sánchez Sendra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ricard Sánchez Sendra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ricard Sánchez Sendra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ricard Sánchez Sendra

Bekijk de matchen en statistieken van Ricard Sánchez Sendra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ricard Sánchez Sendra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ricard

Achternaam

Sánchez Sendra

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-02-22

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Tarragona

Afkomst

Spanje

Lengte

175 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ricard Sánchez Sendra mee voetbalt bij Granada CF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook