Ricard Fernández Betriu

Biografie

Ricard Fernández Betriu is een 25-jarige voetballer uit Andorra die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ricard speelde was Noord-Ierland - Andorra op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ricard Fernández Betriu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ricard Fernández Betriu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ricard Fernández Betriu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ricard Fernández Betriu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ricard Fernández Betriu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ricard Fernández Betriu

Bekijk de matchen en statistieken van Ricard Fernández Betriu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ricard Fernández Betriu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ricard

Achternaam

Fernández Betriu

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-19

Geboorteland

Andorra

Geboorteplaats

Andorra la Vella

Afkomst

Andorra

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ricard Fernández Betriu mee voetbalt bij FC Andorra, Andorra, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook