Reza Shekari Ghezel Ghaya

Biografie

Reza Shekari Ghezel Ghaya is een 25-jarige voetballer uit Iran die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Reza speelde was Mes Rafsanjan - Sepahan FC op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Reza Shekari Ghezel Ghaya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Reza Shekari Ghezel Ghaya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Reza Shekari Ghezel Ghaya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Reza Shekari Ghezel Ghaya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Reza Shekari Ghezel Ghaya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Reza Shekari Ghezel Ghaya

Bekijk de matchen en statistieken van Reza Shekari Ghezel Ghaya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Reza Shekari Ghezel Ghaya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Reza

Achternaam

Shekari Ghezel Ghaya

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-05-31

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Tehran

Afkomst

Iran

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Reza Shekari Ghezel Ghaya mee voetbalt bij Iran, Sepahan FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook