Renato Gaspar Alexandre

Biografie

Renato Gaspar Alexandre is een 24-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Renato speelde was União de Leiria - GIL Vicente op 2020-12-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Renato Gaspar Alexandre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Renato Gaspar Alexandre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Renato Gaspar Alexandre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Renato Gaspar Alexandre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Renato Gaspar Alexandre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Renato Gaspar Alexandre

Bekijk de matchen en statistieken van Renato Gaspar Alexandre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Renato Gaspar Alexandre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Renato

Achternaam

Gaspar Alexandre

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-10-10

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Leiria

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Renato Gaspar Alexandre mee voetbalt bij União de Leiria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook