Răzvan Gabriel Marin

Biografie

Răzvan Gabriel Marin is een 27-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Răzvan Gabriel speelde was Sampdoria - Empoli op 2023-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Răzvan Gabriel Marin in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Răzvan Gabriel Marin in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Răzvan Gabriel Marin in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Răzvan Gabriel Marin een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Răzvan Gabriel Marin een assist heeft gegeven in de match.

Stats Răzvan Gabriel Marin

Bekijk de matchen en statistieken van Răzvan Gabriel Marin. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Răzvan Gabriel Marin hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Răzvan Gabriel

Achternaam

Marin

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-05-23

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Bucureşti

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Răzvan Gabriel Marin mee voetbalt bij Romania, Empoli, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook