Răzvan Cătălin Began

Biografie

Răzvan Cătălin Began is een 27-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Răzvan Cătălin speelde was FC Botosani - Petrolul Ploiesti op 2023-07-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Răzvan Cătălin Began in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Răzvan Cătălin Began in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Răzvan Cătălin Began in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Răzvan Cătălin Began een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Răzvan Cătălin Began een assist heeft gegeven in de match.

Stats Răzvan Cătălin Began

Bekijk de matchen en statistieken van Răzvan Cătălin Began. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Răzvan Cătălin Began hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Răzvan Cătălin

Achternaam

Began

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-08-12

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Sighetu Marmaţiei

Afkomst

Roemenië

Lengte

193 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Răzvan Cătălin Began mee voetbalt bij FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook