Raúl Alejandro Cáceres Bogado

Biografie

Raúl Alejandro Cáceres Bogado is een 31-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Raúl Alejandro speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Raúl Alejandro Cáceres Bogado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Raúl Alejandro Cáceres Bogado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Raúl Alejandro Cáceres Bogado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Raúl Alejandro Cáceres Bogado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Raúl Alejandro Cáceres Bogado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Raúl Alejandro Cáceres Bogado

Bekijk de matchen en statistieken van Raúl Alejandro Cáceres Bogado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Raúl Alejandro Cáceres Bogado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Raúl Alejandro

Achternaam

Cáceres Bogado

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-09-18

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Asunción

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Raúl Alejandro Cáceres Bogado mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook