Ramón Rodríguez Jiménez

Biografie

Ramón Rodríguez Jiménez is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ramón speelde was Valladolid - Oviedo op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ramón Rodríguez Jiménez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ramón Rodríguez Jiménez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ramón Rodríguez Jiménez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ramón Rodríguez Jiménez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ramón Rodríguez Jiménez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ramón Rodríguez Jiménez

Bekijk de matchen en statistieken van Ramón Rodríguez Jiménez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ramón Rodríguez Jiménez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ramón

Achternaam

Rodríguez Jiménez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-13

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Palma de Mallorca

Afkomst

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ramón Rodríguez Jiménez mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook