Ramon de Araújo Siqueira

Biografie

Ramon de Araújo Siqueira is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ramon speelde was Gualaceo SC - Guayaquil City FC op 2022-05-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ramon de Araújo Siqueira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ramon de Araújo Siqueira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ramon de Araújo Siqueira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ramon de Araújo Siqueira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ramon de Araújo Siqueira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ramon de Araújo Siqueira

Bekijk de matchen en statistieken van Ramon de Araújo Siqueira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ramon de Araújo Siqueira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ramon

Achternaam

de Araújo Siqueira

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-09-19

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ramon de Araújo Siqueira mee voetbalt bij Guayaquil City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook