Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón

Biografie

Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón is een 27-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ramiro Nicolás speelde was Wanderers - CA River Plate op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón

Bekijk de matchen en statistieken van Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ramiro Nicolás

Achternaam

Cristóbal Calderón

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-04-10

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Fray Bentos

Afkomst

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ramiro Nicolás Cristóbal Calderón mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook