Ramiro Moschen Benetti

Biografie

Ramiro Moschen Benetti is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ramiro speelde was Gremio - Cruzeiro op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ramiro Moschen Benetti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ramiro Moschen Benetti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ramiro Moschen Benetti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ramiro Moschen Benetti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ramiro Moschen Benetti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ramiro Moschen Benetti

Bekijk de matchen en statistieken van Ramiro Moschen Benetti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ramiro Moschen Benetti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ramiro

Achternaam

Moschen Benetti

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-05-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Gramado

Afkomst

Brazilië

Lengte

168 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ramiro Moschen Benetti mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook