Raimon Marchán Vidal

Biografie

Raimon Marchán Vidal is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Raimon speelde was Wellington Phoenix - Melbourne Victory op 2024-01-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Raimon Marchán Vidal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Raimon Marchán Vidal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Raimon Marchán Vidal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Raimon Marchán Vidal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Raimon Marchán Vidal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Raimon Marchán Vidal

Bekijk de matchen en statistieken van Raimon Marchán Vidal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Raimon Marchán Vidal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Raimon

Achternaam

Marchán Vidal

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-08-11

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Vilafranca del Penedés

Afkomst

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Raimon Marchán Vidal mee voetbalt bij Melbourne Victory, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook