Rahul Kannoly Praveen

Biografie

Rahul Kannoly Praveen is een 23-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rahul Kannoly speelde was Kerala Blasters - Goa op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rahul Kannoly Praveen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rahul Kannoly Praveen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rahul Kannoly Praveen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rahul Kannoly Praveen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rahul Kannoly Praveen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rahul Kannoly Praveen

Bekijk de matchen en statistieken van Rahul Kannoly Praveen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rahul Kannoly Praveen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rahul Kannoly

Achternaam

Praveen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-03-16

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rahul Kannoly Praveen mee voetbalt bij Kerala Blasters, India, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook