Rahman Buğra Çağıran

Biografie

Rahman Buğra Çağıran is een 29-jarige voetballer uit Turkije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rahman Buğra speelde was Manisa BBSK - Genclerbirligi op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rahman Buğra Çağıran in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rahman Buğra Çağıran in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rahman Buğra Çağıran in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rahman Buğra Çağıran een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rahman Buğra Çağıran een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rahman Buğra Çağıran

Bekijk de matchen en statistieken van Rahman Buğra Çağıran. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rahman Buğra Çağıran hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rahman Buğra

Achternaam

Çağıran

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-01-01

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Gümüşhane

Afkomst

Turkije

Lengte

178 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rahman Buğra Çağıran mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook