Rafael Sebastián Mújica García

Biografie

Rafael Sebastián Mújica García is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Rafael Sebastián speelde was Arouca - Famalicao op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rafael Sebastián Mújica García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rafael Sebastián Mújica García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rafael Sebastián Mújica García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rafael Sebastián Mújica García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rafael Sebastián Mújica García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rafael Sebastián Mújica García

Bekijk de matchen en statistieken van Rafael Sebastián Mújica García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rafael Sebastián Mújica García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rafael Sebastián

Achternaam

Mújica García

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-10-29

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Las Palmas de Gran Canaria

Afkomst

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rafael Sebastián Mújica García mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook