Rafael José Castrillo Belisario

Biografie

Rafael José Castrillo Belisario is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rafael José speelde was Estudiantes de Merida FC - Deportivo Tachira FC op 2023-10-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rafael José Castrillo Belisario in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rafael José Castrillo Belisario in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rafael José Castrillo Belisario in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rafael José Castrillo Belisario een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rafael José Castrillo Belisario een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rafael José Castrillo Belisario

Bekijk de matchen en statistieken van Rafael José Castrillo Belisario. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rafael José Castrillo Belisario hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rafael José

Achternaam

Castrillo Belisario

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-10-29

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Calabozo

Afkomst

Venezuela

Lengte

165 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rafael José Castrillo Belisario mee voetbalt bij Estudiantes de Merida FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook