Rafael Gimenes da Silva

Biografie

Rafael Gimenes da Silva is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rafael speelde was kalmar FF - Sirius op 2020-07-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rafael Gimenes da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rafael Gimenes da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rafael Gimenes da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rafael Gimenes da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rafael Gimenes da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rafael Gimenes da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Rafael Gimenes da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rafael Gimenes da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rafael

Achternaam

Gimenes da Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-08-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rafael Gimenes da Silva mee voetbalt bij kalmar FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook