Rafael Alexandre Conceição Leão

Biografie

Rafael Alexandre Conceição Leão is een 24-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Rafael Alexandre speelde was AC Milan - Salernitana op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rafael Alexandre Conceição Leão in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rafael Alexandre Conceição Leão in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rafael Alexandre Conceição Leão in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rafael Alexandre Conceição Leão een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rafael Alexandre Conceição Leão een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rafael Alexandre Conceição Leão

Bekijk de matchen en statistieken van Rafael Alexandre Conceição Leão. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rafael Alexandre Conceição Leão hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Rafael Alexandre Conceição Leão

Het laatste nieuws gerelateerd aan Rafael Alexandre Conceição Leão. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Rafael Alexandre

Achternaam

Conceição Leão

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-10

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Almada

Afkomst

Portugal

Lengte

188 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rafael Alexandre Conceição Leão mee voetbalt bij AC Milan, Portugal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook