Radoslav Kirilov Kirilov

Biografie

Radoslav Kirilov Kirilov is een 30-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Radoslav speelde was Noord-Macedonië - Bulgarije op 2022-09-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Radoslav Kirilov Kirilov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Radoslav Kirilov Kirilov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Radoslav Kirilov Kirilov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Radoslav Kirilov Kirilov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Radoslav Kirilov Kirilov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Radoslav Kirilov Kirilov

Bekijk de matchen en statistieken van Radoslav Kirilov Kirilov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Radoslav Kirilov Kirilov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Radoslav

Achternaam

Kirilov Kirilov

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-29

Geboorteland

Bulgarije

Geboorteplaats

Simiti

Nationaliteit

Bulgarije

Lengte

170 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Radoslav Kirilov Kirilov mee voetbalt bij Bulgaria, CSKA 1948, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook