Prasanth Karuthadathkuni Mohan

Biografie

Prasanth Karuthadathkuni Mohan is een 26-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Prasanth speelde was Bengaluru - Minerva Punjab op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Prasanth Karuthadathkuni Mohan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Prasanth Karuthadathkuni Mohan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Prasanth Karuthadathkuni Mohan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Prasanth Karuthadathkuni Mohan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Prasanth Karuthadathkuni Mohan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Prasanth Karuthadathkuni Mohan

Bekijk de matchen en statistieken van Prasanth Karuthadathkuni Mohan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Prasanth Karuthadathkuni Mohan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Prasanth

Achternaam

Karuthadathkuni Mohan

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-06-24

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Prasanth Karuthadathkuni Mohan mee voetbalt bij Chennaiyin, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook