Pierre Desiré Zebli

Biografie

Pierre Desiré Zebli is een 25-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pierre Desiré speelde was Botev Plovdiv - Lokomotiv Plovdiv op 2023-03-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pierre Desiré Zebli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pierre Desiré Zebli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pierre Desiré Zebli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pierre Desiré Zebli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pierre Desiré Zebli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pierre Desiré Zebli

Bekijk de matchen en statistieken van Pierre Desiré Zebli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pierre Desiré Zebli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pierre Desiré

Achternaam

Zebli

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-12-06

Geboorteland

Ivoorkust

Nationaliteit

Ivoorkust

Lengte

180 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pierre Desiré Zebli mee voetbalt bij Lokomotiv Plovdiv, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook