Petar Lyubomirov Petrov

Biografie

Petar Lyubomirov Petrov is een 22-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als doelman speelt. De laatste match die Petar speelde was Lokomotiv Sofia - Pirin Blagoevgrad op 2021-09-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Petar Lyubomirov Petrov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Petar Lyubomirov Petrov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Petar Lyubomirov Petrov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Petar Lyubomirov Petrov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Petar Lyubomirov Petrov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Petar Lyubomirov Petrov

Bekijk de matchen en statistieken van Petar Lyubomirov Petrov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Petar Lyubomirov Petrov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Petar

Achternaam

Lyubomirov Petrov

Voetbalclub

Positie

Doelman

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-02-04

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Petar Lyubomirov Petrov mee voetbalt bij Pirin Blagoevgrad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook