Pericles da Silva Nunes

Biografie

Pericles da Silva Nunes is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pericles speelde was CRB - Goias op 2017-11-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pericles da Silva Nunes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pericles da Silva Nunes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pericles da Silva Nunes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pericles da Silva Nunes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pericles da Silva Nunes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pericles da Silva Nunes

Bekijk de matchen en statistieken van Pericles da Silva Nunes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pericles da Silva Nunes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pericles

Achternaam

da Silva Nunes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-24

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

176 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pericles da Silva Nunes mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook