Pedro Carvalho Santos

Biografie

Pedro Carvalho Santos is een 23-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pedro speelde was Arouca - Famalicao op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pedro Carvalho Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pedro Carvalho Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pedro Carvalho Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pedro Carvalho Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pedro Carvalho Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pedro Carvalho Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Pedro Carvalho Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pedro Carvalho Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pedro

Achternaam

Carvalho Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-12

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pedro Carvalho Santos mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook