Pedro Camilo Franco Ulloa

Biografie

Pedro Camilo Franco Ulloa is een 32-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Pedro Camilo speelde was Alianza Petrolera - Independiente Medellin op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pedro Camilo Franco Ulloa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pedro Camilo Franco Ulloa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pedro Camilo Franco Ulloa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pedro Camilo Franco Ulloa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pedro Camilo Franco Ulloa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pedro Camilo Franco Ulloa

Bekijk de matchen en statistieken van Pedro Camilo Franco Ulloa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pedro Camilo Franco Ulloa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pedro Camilo

Achternaam

Franco Ulloa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-04-23

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bogotá

Afkomst

Colombia

Lengte

183 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pedro Camilo Franco Ulloa mee voetbalt bij Colombia, Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook