Paulo Victor de Mileo Vidotti

Biografie

Paulo Victor de Mileo Vidotti is een 37-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Paulo Victor speelde was Al-Ettifaq - Al Shabab op 2024-05-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paulo Victor de Mileo Vidotti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paulo Victor de Mileo Vidotti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paulo Victor de Mileo Vidotti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paulo Victor de Mileo Vidotti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paulo Victor de Mileo Vidotti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paulo Victor de Mileo Vidotti

Bekijk de matchen en statistieken van Paulo Victor de Mileo Vidotti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paulo Victor de Mileo Vidotti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paulo Victor

Achternaam

de Mileo Vidotti

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-01-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Assis

Afkomst

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paulo Victor de Mileo Vidotti mee voetbalt bij Al-Ettifaq, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook