Paulo Henrique Soares dos Santos

Biografie

Paulo Henrique Soares dos Santos is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Paulo Henrique speelde was SHANGHAI SIPG - Chengdu Better City op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paulo Henrique Soares dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paulo Henrique Soares dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paulo Henrique Soares dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paulo Henrique Soares dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paulo Henrique Soares dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paulo Henrique Soares dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Paulo Henrique Soares dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paulo Henrique Soares dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paulo Henrique

Achternaam

Soares dos Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-10

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Ceilândia

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

166 cm

Gewicht

58 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paulo Henrique Soares dos Santos mee voetbalt bij SHANGHAI SIPG, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook